15min bewust niets doen

Bewust niets doen voor de beste Alexander Techniek ervaring!
Door te denken en niet te doen ervaar je hoeveel spieren een eigen willetje lijken te hebben. En hoeveel minder spierspanning eigenlijk nodig is voor het bewegen van een arm of been.
Kom en geniet van dit bewustwordingsproces met de Alexander Techniek.

Workshop Actief Ontspannen zitten met Alexander Techniek

Hoeveel uren zitten we per dag? Aan tafel, achter de laptop of PC, op de bank met een goed boek, voor de televisie of op de fiets. Vele uren brengen we zittend door. Maar hoe doen we dat eigenlijk? Waar zijn onze zitbotten en wat doet ons bovenlichaam en onderrug in de stoel?

In de workshop actief ontspannen zitten met Alexander Techniek leer je hoe de zitbotten ons steunen en stabiliteit geven op de stoel. We leren hoe belangrijk de hoofd nek rug relatie is en hoe deze zorgt voor ontspanning. Het is de basis van de Alexander Techniek, en daarmee een ideale workshop om kennis te maken met de Alexander Techniek.

Een aanrader voor fervent boeklezers!

Deelname is gratis

Voucher 2 gratis Alexander Techniek lessen winnen!

Morgenavond (16mei) organiseert Bewust Leiden een filmavond in het Kijkhuis (Leiden). Naast een prachtige film “I Am not a Witch” zijn er vele informatieve stands van Bewust Leiden deelnemers en een loterij. Dus wil je kans maken op zo’n voucher voor 2 gratis Alexander Techniek lessen bij AT Alwine, ga dan morgen en geniet van een mooie avond!

Prachtige kaart van een zeer tevreden leerling Alexander Techniek AT Alwine!


Deze prachtige Aalscholver kaart ontvangen van een zeer tevreden leerling. Natuurlijk hebben we samen de Aalscholver uitgedacht en uitgevoerd met lengte in de rug en naar voren en omhoog met het hoofd! 
Nu tijd om even bij te komen van alle inspanningen. Mijn praktijk AT Alwine is aankomende week gesloten, maar vanaf 30 april weer in bedrijf! 
Fijne Paasdagen/ vakantie en geniet van de zon!

AT Alwine Alexander Techniek gestart!

Het is zover!

Mijn Alexander Techniek praktijk AT Alwine is van start!

 

AT Alwine Alexander Techniek
Gezondheidscentrum Stevenshof
Theda Mansholtstraat 7F
2331JE Leiden
06 45281908
contact@atalwine.nl

 

Met het certificaat Docent Alexander Techniek op zak en de praktijk ingericht, ben ik klaar om les te geven in de Alexander Techniek.

Voor het bewust worden van je bewegings- en houdingspatroon, de gewoontes en het doen en laten. Allerlei patronen kunnen leiden tot (overmatige) spierspanning, vermoeidheid of andere klachten als lage rugpijn, stijve schouders en nek of RSI. In de Alexander Techniek lessen leer je hoe je vrijer kan bewegen met een verbeterde ademhaling en coördinatie en met minder spierspanning. Het is een investering in jezelf en kan klachten verminderen of blessures voorkomen.

Je bent van harte welkom om een gratis proefles uit te proberen!