Gratis proefles

Kennismaken en ontdekken

Een proefles Alexander Techniek staat in het teken van kennismaken en ontdekken. Natuurlijk ben ik benieuwd naar jouw verhaal. Heb je op dit moment lichamelijke klachten en wil je weten of (en hoe) Alexander Techniek verlichting kan bieden? Of zoek je een manier om mogelijke klachten te voorkomen? Op basis van wat je vertelt en wat ik waarneem maak ik een inschatting van de mogelijkheden in jouw situatie. Je krijgt van mij altijd eerlijk advies. Alles wat je met mij deelt is vertrouwelijk en blijft ‘tussen ons’.

Alexander Techniek ervaren

Alexander Techniek staat voor bewegen vanuit een natuurlijke balans. Tijdens de proefles ervaar je zelf wat dit inhoudt. Hoe beweeg je nu en wat is het verschil als je bewust jouw houding en bewegingspatroon aanpast? We gaan aan de slag met alledaagse bewegingen zoals opstaan en gaan zitten op een stoel, en lopen. Ook ervaar je hoe je heel bewust kunt ontspannen terwijl je zit of ligt (actieve rust). Tijdens een proefles Alexander Techniek ontdek je welke ruimte jij hebt om comfortabeler te bewegen. Dit is voor iedereen anders, daarom is er bij het oefenen nooit sprake van goed, fout of perfect.

Handig om te weten

Voor een proefles Alexander Techniek hoef je niets voor te bereiden of mee te nemen. Ook hoef je geen speciale kleding te dragen. Om een goed contact met de vloer te ervaren is het belangrijk om je schoenen uit te doen.

Tijdens de proefles leg ik steeds uit wat we doen en wat de volgende stap is. De invulling van de proefles stem ik altijd op jou af. Ik gebruik mijn handen in een licht contact met je lichaam om je te begeleiden in bepaalde bewegingen en om je bewust te maken van mogelijk overbodige spierspanningen.

Een proefles duurt ongeveer 1 uur. We starten met een gesprek en praten na afloop even na. Natuurlijk bepaal je zelf of je een vervolg wilt. Hiervoor werk ik met een strippenkaartsysteem. Kijk voor meer informatie bij tarieven.

Afspraak maken?

Heb je interesse in een proefles? Neem dan contact met me op om een afspraak te maken of maak online een afspraak. Dit kan zowel overdag als in de avonduren. Zit je met vragen die je eerst wilt bespreken? Stuur me dan een e-mail of bel me. Ik vertel je graag meer.

 

 

Vraag gratis proefles aan