Workshops & Lessen

Comfortabel werken

Om klachten door onnodige spierspanning te verlichten of te voorkomen kan Alexander Techniek uitkomst bieden.

Persoonlijk welzijn

In stressvolle periodes sta je niet alleen geestelijk maar ook lichamelijk onder druk. Hierdoor kan overbelasting ontstaan met uiteenlopende klachten als gevolg.

Optimaal Golf

Alexander Techniek helpt golfers bewust te maken van onnodige spierspanning in de golfhouding, tijdens de afslag of bij het putten.

Gratis proefles

Alexander Techniek staat voor bewegen vanuit een natuurlijke balans. Tijdens de proefles ervaar je zelf wat dit inhoudt.

Sportprestaties

Soms bouw je onbewust onnodige spierspanning op door je houding en de manier waarop je beweegt. Dit kan leiden tot lichamelijke klachten

Workshops voor bedrijven

Een workshop op locatie is mogelijk in elke bedrijfstak. Medewerkers kunnen veel baat hebben bij Alexander Techniek.

Voordelen Alexander Techniek

Alexander Techniek is een techniek waarbij je de natuurlijke balans van je lichaam tijdens activiteiten of rust zoveel mogelijk in stand houdt. Door jezelf vooruit en omhoog te ‘denken’ en door je bewust te worden van houdings- en bewegingspatronen krijg je een betere balans en coördinatie. ​

Lees meer over AT

Tijdens de eerste les bij Alwine zakte voor het eerst in weken de pijn in mijn handen (RSI) weg, en alleen daarom al wilde ik in eerste instantie graag doorgaan met de lessen.

Veerle

Student

I have high praise for Alwine and the Alexander Technique.

Mary Clark

Clark Senior Facilitator, Developer