Over Alwine Kruisselbrink

Bewegen zonder pijn en vermoeidheid lijkt zo vanzelfsprekend maar dat is het zeker niet. Zelf heb ik ervaren hoe chronische pijn je leven kan beïnvloeden. In mijn zoektocht naar een oplossing kwam Alexander Techniek op mijn pad. Inmiddels ben ik ruim 20 jaar pijnvrij. Mijn werk als docent combineer ik met laboratoriumwerk in de wetenschap.

Alexander Techniek is mijn inspiratiebron voor vrij en licht bewegen. Omdat ik zelf heb ervaren heb hoe prettig het is om de principes van Alexander Techniek in praktijk te brengen, wil ik ook jou leren hoe je dit doet.

Regie over lichamelijk welbevinden

Wat ik heel mooi vind is dat natuurlijk bewegen van binnenuit komt. Je zet jezelf in beweging. Hierdoor krijg je een stukje regie terug over je lichamelijk welzijn. Het verwondert me elke keer weer hoe snel ons lichaam het natuurlijke bewegen oppakt En welk effect dat weer heeft op ons mentale welbevinden. Dit maakt lesgeven extra bijzonder.

Workshops & lessen

Omdat bewegen heel persoonlijk is geef ik vooral individuele lessen. Om kennis te maken met Alexander Techniek is een gratis proefles mogelijk. Op verzoek verzorg ik ook workshops op maat binnen bedrijven. Bewustwording en preventie staan hierbij centraal. Individuele trajecten binnen bedrijven zijn natuurlijk ook mogelijk.

Opleiding

Als docent Alexander Techniek heb ik de 3-jarige opleiding afgerond aan het Alexander Techniek Centrum Amsterdam (ACTA) en ben ik lid van de Nederlandse Vereniging van Leraren in de Alexander Techniek (NeVLAT).

Proefles

Wil je meer informatie over Alexander Techniek of heb je interesse in een proefles? Neem dan contact met mij op.