Workshops voor bedrijven

Alexander Techniek op het werk

Alexander Techniek is toepasbaar in elke situatie. Bij dagelijkse bezigheden, tijdens het sporten maar ook op het werk. Dit laat ik graag zien tijdens een workshop op locatie. Hierbij werk ik samen met jouw teamleden aan bewustwording en preventie als het om lichaamshouding en beweging gaat.

Ergonomie van binnenuit

Met behulp van Alexander Techniek laat ik zien hoe je het lichaam minder belast bij het uitvoeren van de benodigde werkzaamheden. Dit gaat verder dan het juiste gebruik van externe elementen zoals meubilair, instrumenten en apparatuur. Bij Alexander Techniek draait het om bewegen van binnenuit en met name het aansturen van bewegingen. Natuurlijk houd ik wel rekening met externe elementen als onderdeel van de werkplek.

Voor wie?

Een workshop op locatie is mogelijk in elke bedrijfstak. Vooral medewerkers en professionals die vaak dezelfde bewegingen maken, of handelingen verrichten in een houding waardoor het lichaam onder spanning komt te staan, kunnen veel baat hebben bij Alexander Techniek. Denk aan kantoorpersoneel, kappers, tandartsen, zorgpersoneel en laboratoriummedewerkers.

Hoe wil jij Alexander Techniek inzetten?

Naast workshops op locatie verzorg ik ook individuele lessen voor werknemers. Dit kan zowel op locatie als in mijn eigen praktijk. Ben je geïnteresseerd in Alexander Techniek voor jezelf, jouw team of voor individuele werknemers? Neem dan contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. Een proefles volgen kan natuurlijk ook.

Vraag meer informatie aan